Plus od TV JOJ vyřadil další hráč, odchod z nabídek velkých operátorů je dokončen

10. květen 2017

V nabídce společnosti, která zákazníky oslovuje zejména jako mobilní operátora, jsou nadále šířeny programy Rozhlasu a televize Slovenska ve standardním i vysokém rozlišení.

Slovenská televizní skupina JOJ dokončila odchod svých originálních verzí z nabídek velkých operátorů. V průběhu uplynulých dní došlo k vyřazení stanice Plus i z IPTV služby T-Mobile TV. Již v minulých týdnech opustila JOJ postupně programové rastry společností M7 Group v České republice (Skylink), UPC Digital (kabelová TV) a O2TV (TV JOJ je zde stále jako test).

Stanice Plus byla v nabídce T-Mobile TV dostupná na programových pozicích 34 (standardní rozlišení) a 44 (vysoké rozlišení). Jako náhradu mají zákazníci služby k dispozici v obou obrazových kvalitách kanál JOJ Family. Ten je složen z originální tvorby JOJ Media House, doplněný je o některé archivní československé a zejména německé seriály. V T-Mobile TV jsou dále dostupné programy Jednotka a Dvojka Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS) – SD/HD verze – i komerční Markíza International (SD/HD).

autor: lukpo
Spustit audio