Podlehl freeSAT kritice českých zákazníků? ČT Sport HD konečně trvale v jeho nabídce

1. červenec 2016

„Toto léto si sportovní fanoušci užijí spoustu živě přenášených závodů, počínaje šampionátem Euro 2016 následovaným Tour de France,“ láká satelitní služba.

Sportovní kanál České televize ve vysokém rozlišení (HDTV) je od dnešního dne, tedy 1. července, trvalou součástí nabídky satelitní služby freeSAT. Ta byla v minulosti dlouhodobě atakována svým zákazníky z našeho regionu právě pro absenci tohoto programu zejména na sociální síti Facebook. freeSAT svou skladbou dává najevo, že jejím centrem zájmu je Maďarsko, kde platforma společnosti UPC DTH působí pod značkou UPC Direct. ČT Sport HD se v nabídce operátora již několikrát objevil, ale vždy pouze dočasně, a to při příležitosti významným světových událostí typu olympiáda, MS v hokeji nebo fotbalové Euro.

„Toto léto si sportovní fanoušci užijí spoustu živě přenášených závodů, počínaje šampionátem Euro 2016 následovaným Tour de France, slavným francouzským cyklistickým závodem. Tento rok budou muset cyklisté opět ujet 3535 kilometrů z Mont St. Michel do Paříže. Nedlouho poté bude celá Česká republika fandit národnímu týmu na Olympijských hrách, které budou probíhat od 5. do 21. srpna. Čeští reprezentanti se budou účastnit již po šesté a o zlato budou bojovat mimo jiné v silniční, dráhové a horské cyklistice,“ uvedl freeSAT v tiskové zprávě. Kromě ČT Sport HD jsou již v nabídce operátora programy ČT 1 HD a ČT 2 HD.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 11843/V, SR 30000, FEC 3/4, norma DVB-S2

autor: lukpo
Spustit audio