Podnikatel Pařízek si nechal otevřené dveře pro obnovení vysílání hudební televize Rebel 2

18. červen 2020

Regulátor, tedy vysílací rada, souhlasila s přerušením provozu stanice do konce letošního roku. Program ukončil své fungování v průběhu koronakrize. Jeho vedení tehdy mj. uvedlo, že z provozních důvodů není schopno zajistit jeho další činnost.

Společnost Fajn Rock Media, kterou před několika lety získal ostravský podnikatel a hudebník Radim Pařízek, by mohla obnovit vysílání tematické televize Rebel 2 Slušnej kanál. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) souhlasila s tím, že výjimka pro přerušení provozu bude platná do 31. prosince letošního roku. Pařízkova společnost adresovala tuto žádost regulátorovi začátkem června. Kabelová licence byla programu udělena 17. ledna 2012.

Majitel televize informoval na začátku koronavirové pandemie formou tiskové zprávy veřejnost, že v současné době není z provozních a logistických důvodů schopen zajistit její provoz. Rebel 2 Slušnej kanál vysílal prostřednictvím Pařízkových multiplexů a diváci ho tak mohli přijímat bezplatně i v rámci pozemního vysílání. Program byl k dispozici pochopitelně také v nabídkách placených služeb. Původně fungoval pod názvem Fajnrock TV, později jako Slušnej kanál.

autor: lukpo
Spustit audio

Související