Polské Radio Plus v další verzi na satelitu Astra 3B

27. listopad 2017

Radio Plus Olsztyn je třetí regionální verzí dostupnou bezplatně z pozice 23.5 stupně východně, stejného satelitu, který využívá i společnost M7 Group, provozovatel služby Skylink.

Od pátku 24. listopadu je na družici Astra 3B, satelitní pozice 23,5 stupně východně, k dispozici další bezplatná verze polského Radia Plus. Jedná se konkrétně o mutaci určenou pro stosedmdesátitisícové město Olsztyn. Radio Plus využívá stejně jako všechny jeho ostatní verze satelitní multiplex společnosti Grupa Radiowa Time. Ve verzi pro město Olsztyn byla na satelitu Astra 3B doposud dostupná pouze stanice Radio Eska.

Radio Plus Olsztyn je třetí regionální verzí dostupnou bezplatně z pozice 23.5 stupně východně, stejného satelitu, který využívá i společnost M7 Group, provozovatel služeb Skylink, Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Grupa Radiowa Time šíří přes tuto pozici také své další programy – Radio WaWa, Radio VOX a Radio Rodzina. Celý multiplex je vyhrazen výhradně šíření rozhlasových programů. Všechny programy mají audio stopu ve formátu AAC. Satelit Astra 3B využívají pro svou distribuci například i polské stanice RMF FM, RMF Maxxx nebo RMF Classic.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11644/H, SR 5500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA).

autor: lukpo
Spustit audio