Polské televize Top Kids a Adventure plánují expandovat do ČR i na Slovensko

12. srpen 2016

Šéf Michal Winnicki Enterteinment uvedl, že by pro firmu nebylo problémem poskytnout řadu kanálů v různé obrazové kvalitě včetně 4K, ale spíše než o kvalitu obrazu mu jde o kvalitu obsahovou.

Polská společnost Michal Winnicki Enterteinment, která je mimo jiné provozovatelem kanálů Top Kids a Adventure, plánuje s těmito projekty expandovat na další trhy, mimo jiné do České republiky a na Slovensko. V rozhovoru pro web Screenlovers.pl to uvedl její šéf Michal Winnicki. „Stanice Top Kids a Adventure plánujeme nabídnout i operátorům v České republice, Rumunsku, Bulharsku, Turecku, na Slovensku a v Maďarsku. Jedná se sice o menší trhy, než je ten polský, ale přesto jsou stále otevřené novým myšlenkám televize,“ konstatoval Winnicki.

Šéf Michal Winnicki Enterteinment uvedl, že by pro firmu nebylo problémem poskytnout řadu kanálů jak ve standardním, tak i vysokém a nyní i Ultra HD/4K rozlišení, ale spíše než o kvalitu obrazu jde o kvalitu obsahovou. Bližší informace týkající se expanze do našeho regionu bohužel Winnicki v rozhovoru neuvedl. Stanice Top Kids je na polském trhu dostupná od prosince loňského roku, a jak již z jejího názvu vyplývá, zaměřuje se na nejmenší televizní diváky. Cílovou skupinou mají být děti narozené po roce 2000 a jejich rodiče, současní třicátníci a čtyřicátnici. Adventure se zaměřuje na pořady spojené s dobrodružnou tematikou a věnuje se zejména cestování.

autor: lukpo
Spustit audio