Pořady „pomalé televize“ Slow TV se stěhují pod hlavičku Mall.tv

28. leden 2019

Diváci si v rámci specifického žánru oblíbili například pohled na aktuální dění ranveje Letiště Václava Havla, ptačí krmítko v Makově nebo na trasu populární mazací tramvaje.

Pořady populární internetové televize Slow TV, které nabízejí například pohled na aktuální dění ranveje Letiště Václava Havla, ptačí krmítko v Makově nebo na trasu populární mazací tramvaje, se stěhují na novou internetovou televizi Mall.tv. Slow TV dříve fungovala pod hlavičkou Playtvak.cz. Na konci minulého roku mediální skupina Mafra tuto značku vypnula. Slow TV nabídne svým divákům celkem sedm nepřetržitých přenosů. Přesný termín startu „pomalé televize“ pod hlavičkou Mall.tv mohou diváci sledovat v tomto videu

„Myslíme si, že potenciál pomalé televize zdaleka není vyčerpaný, proto ho chceme dál rozvíjet. Fanoušci se ale žádných radikálních změn bát nemusí, o žádný ze svých oblíbených přenosů, které byly dosud k vidění na iDnes Kino, nepřijdou. Naopak k nim na Mall.tv přibudou nová témata a uživatelsky přívětivější prostředí,“ uvedl vedoucí redakce Slow TV Ivan Sobička. K dispozici bude také funkce zpětného zhlédnutí až o čtyři hodiny. Slow TV bude doplněna také o mapy, letový radar, dopravní informace a další zajímavosti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související