Portál Playtvak.cz skončil, Mafra získala povolení pro start služby iDNES KINO

6. září 2018

Mezi nejznámější tvorbu Playtváku patřily seriály Single Lady a Single Man, v minulosti zde působil i známý stand-up komik Luděk Staněk.

Mediální skupina Mafra ukončila provoz videoportálu Playtvak.cz a nadále bude pokračovat se značkou iDNES KINO. Provozovatel o tomto kroku informoval také Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), která mu k tomu vydala potřebné oprávnění. Na portálu Playtvak.cz se v minulosti objevily například seriály Single Lady nebo Single Man, svůj satirický formát Pořad tu měl i Luděk Staněk, který se později přesunul na Stream.cz a následně zakotvil v chystané Mall TV. Ukončení projektu Playtvak.cz souvisí se změnou obchodních plánů.

Spuštění nového projektu iDNES KINO oznámila Mafra začátkem srpna. „Kvalitní zpravodajský i zábavný videoobsah patří mezi naše dlouhodobé strategické cíle. Značka iDNES.cz byla v tomto směru průkopníkem a je úspěšná i v rostoucím konkurenčním prostředí. Věřím, že inovace v podobě iDNES KINO tento úspěch dále posílí a projekt si rychle najde své příznivce,“ uvedl Štěpán Košík, předseda představenstva mediální skupiny Mafra, pod níž patří například i hudební televize Óčko, Óčko Star a Óčko Expres nebo deník MF DNES.

autor: lukpo
Spustit audio

Související