Posluchači Rádia Junior rozhodují o konci dobrodružných příběhů

28. listopad 2017

Každý díl příběhu má dva konce. V jednom, má vždy pan Brzdil geniální plán a v tom druhém se ke stejnému výsledku dopracuje nějakou náhodou nebo možná spíš vlastní nešikovností.

Rádio Junior, jedna z digitálních stanic Českého rozhlasu, si připravil pro své posluchače zajímavou novinku. Každý všední den od 18.05 v jeho vysílání zazní Historky z podsvětí aneb Dobrodružství bývalého řidiče metra. V rámci nich bude možné rozhodnout, jak se příběhy tohoto rozhlasového formátu s hlavní postavou, panem Brzdilem, budou dále vyvíjet. Historky pana Brzdila spadají do dobrodružného formátu, komedie, ale občas také detektivního příběhu.

Každý díl příběhu má dva konce. V jednom, má vždy pan Brzdil geniální plán a v tom druhém se ke stejnému výsledku dopracuje nějakou náhodou nebo možná spíš vlastní nešikovností. Jaký konec by se vám líbil víc? Pan Brzdil génius, nebo nešika? Poslouchejte a hlasujte! Bližší informace o rozhlasové novince přináší Rádio Junior na svém webu. Ještě několik dní po odvysílání můžete historiky s oběma konci najít také v iRadiu Českého rozhlasu. Rádio Junior je součástí multiplexu ČRo DAB+, který se v horizontu několika dní rozšíří i do Brna, Ostravy a Plzně. O plánované expanzi sítě bude Český rozhlas své posluchače včas informovat.

autor: lukpo
Spustit audio