Prima má v hybridním vysílání další dotazník, zajímá ji sledování pořadů z archivu

7. srpen 2017

Z českých televizí je Prima aktuálně v oblasti HbbTV tou nejprogresivnější. Do podzimní sezóny vstupuje s kompletně přepracovanou podobou menu.

Společnost FTV Prima spustila na svých televizních stanicích nový dotazník, který je dostupný prostřednictvím hybridního vysílání. Divák tedy potřebuje přijímač s podporou standardu HbbTV, který je připojený k internetu. Prima se tentokrát ptá na sledování pořadů prostřednictvím archivu. Zajímá ji například, zdali ho divák využívá, je spokojený s kvalitou videa a také je-li ochotný za tuto formu sledování pořadů platit.

Prima je aktuálně nejprogresivnější českou televizní skupinou v oblasti hybridního vysílání. Do podzimní sezóny vstupuje s kompletně přepracovanou podobou menu, která je nyní přehlednější. Svou vlastní kategorii mají nově například aplikace nebo hry. Prima taktéž zkouší různou podobu takzvaného virtuálního červeného tlačítka. Kromě základní podoby upozorňující na přítomnost hybridního vysílání láká na již zmiňovaný dotazník nebo Cool ligu dostupnou prostřednictvím stanice Prima Cool. Technologie je dostupná v multiplexech DVB-T a DVB-T2, na satelitu Astra 3B i v kabelové síti operátora UPC.

autor: lukpo
Spustit audio