Prima Max dá od podzimu ještě více filmů, nabídne i poslední Mission: Impossible

4. srpen 2017

„Je to náš černý kůň. Kanál vznikl na nadšení a úsilí našich kolegů a kolegyň,“ oznámil Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Tematický, volně šířený televizní kanál Prima Max se pustí od podzimu do ještě ostřejšího souboje s konkurenční Novou Cinema. Prima na představení podzimního programového schématu oznámila, že od tohoto období se bude Prima Max charakterizovat výhradně jako filmový kanál. Tuto skutečnost její provozovatel podtrhne tím, že každý týden přidá do vysílání čtrnáct filmových oken.

Diváci se mohou těšit například na poslední dva díly kvatrologie Mission: Impossible, tedy části Ghost Protocol i Národ grázlů, dále filmy Nespoutaný Django, Kurýr: Restart, Královna pouště, Policajt z Beverly Hills I – III, Anglicky pacient, První rytíř, Stav obležení, King Kong, Skandál, Prostě spolu, Pohled na lásku, Králova přízeň, Hartova válka a řadu dalších. „Je to náš černý kůň. Kanál vznikl na nadšení a úsilí našich kolegů a kolegyň,“ oznámil Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

autor: lukpo
Spustit audio