Prima vstupuje do televizního podzimu s novou grafikou, poprvé ji představí v neděli

25. srpen 2017

„Dynamický pohyb umožní divákům intuitivní vnímání informací, přitom jde o jednoduchý a srozumitelný obrazový princip,“ konstatoval Michal Pacina, kreativní ředitel FTV Prima.

V neděli 27. srpna představí televize Prima svým divákům poprvé nový grafický vizuálem, s nímž vstupuje do začátku podzimní sezóny, která je označována z pohledu zájmu publika jako hlavní. Diváci se budou moci setkat s novými předěly a upoutávkami v moderním provedení a grafikou i písmem. Cílem této změny je představit divákům Primu jako vstřícnější, zábavnější a progresivní televizi pro všechny.

„Přinášíme divákům novou vnitřní grafiku, která reflektuje současný moderní design. Dynamický pohyb jim umožní intuitivní vnímání informací, přitom jde o jednoduchý a srozumitelný obrazový princip. Stávající barevnou paletu jsme rozšířili o další odstíny, které udělají ze sledování ještě atraktivnější zážitek,“ konstatoval Michal Pacina, kreativní ředitel FTV Prima a společnosti Department, která nový koncept pro televizi Prima vymyslela. Claim 'Uvidíme se' představila FTV Prima na tiskové konferenci začátkem srpna.

Grafika FTV Prima - podzim 2017
Grafika FTV Prima - podzim 2017
Grafika FTV Prima - podzim 2017
autor: lukpo
Spustit audio