Program Premier Sport od prosince omezil dostupnost v O2 TV, funguje pouze s novými tarify

3. prosinec 2019

Od tohoto měsíce je tematický kanál zaměřený na anglickou Premier League pouze součástí tarifů O2 TV Zlatá a O2 TV Stříbrná. Klienti ho také získají jako jeden z programů v O2 TV Sport Pack.

O2 TV, největší IPTV služba na trhu, omezila od prosince dostupnost tematického kanálu Premier Sport, jehož hlavním tahákem je zejména nejvyšší anglická fotbalová soutěž Premier League. Stalo se tak na základě plánu, který ji operátor dopředu avizoval. Od prosince je stanice Premier Sport k dispozici pouze klientům, kteří mají nové tarify O2 TV Zlatá nebo O2 TV Stříbrná. V nejnižší nabídce O2 TV Bronzová tato stanice nefiguruje, zařazen je zde pouze základní exkluzivní kanál O2 TV Sport.

Další možnost pro sledování stanice Premier Sport je pořízení balíčku O2 TV Sport Pack, kdy za necelých dvě stě korun měsíčně získá klient přístup k programům O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport a ČT Sport. Zařazení nových tarifů O2 TV je po několika letech nejen změnou v oblasti jednotlivých programových nabídek, ale také počtu využívaných zařízení.

Zákazníci, kteří mají staré tarify, mohou být v jeden okamžik přihlášeni na čtyřech zařízeních a souběžně v jeden moment sledovat dvě vysílání. Zatímco na nových tarifech může být zákazník přihlášen na neomezeném počtu zařízení a vysílání sledovat v jeden okamžik na jednom. Pokud chce sledovat na více, konkrétně na třech zařízeních, tak doporučuje operátor pořízení Rodinného sledování. To rozšíří v jednu chvíli jejich počet na tři.

autor: lukpo
Spustit audio

Související