Promo kanál O2TV Info upravil logo, sjednotil ho s ostatními stanicemi operátora

16. březen 2017

Úprava přichází ve chvíli, kdy stanice O2TV Free bude od 21. března překlopena z plně bezplatného módu v pozemním vysílání DVB-T do modelu pay TV.

Promo kanál O2TV Info telekomunikačního operátora O2 Czech Republic vysílá od tohoto týdne s novou podobou loga. Typově tak došlo ke sjednocení kanálů O2TV u jejich identifikátorů pod jednotnou grafickou hlavičku. Stanice O2TV Info má výrazné bílé logo s šedivým pruhem, O2TV Sport a O2TV Free používají modrou barvu, O2TV Fotbal zelenou a O2TV Tenis oranžovou. V nabídce operátora je stanice dostupná v SD i HD kvalitě.

Úprava loga kanálu O2TV Info přichází ve chvíli, kdy stanice O2TV Free přejde od 21. března z plně bezplatného módu v pozemním vysílání DVB-T do modelu, kdy atraktivní sportovní přenosy budou dostupné za placenou branou díky hybridnímu vysílání HbbTV. Stanice O2TV Free je jediným kanálem, který je dostupný výhradně prostřednictvím pozemní televize DVB-T. Promo stanici O2TV Info mohou ale také sledovat zájemci, kteří nejsou předplatiteli největší IPTV služby na trhu. K dispozici je on-line na webu platformy.

Ukázka z vysílání kanálu O2TV Info
autor: lukpo
Spustit audio