Průkopník elektronické hudby Jean-Michel Jarre dostal vlastní „stanici“, v DAB zatím chybí

19. duben 2016

Klassik Radio má v rámci svého portfolia posluchačům rozhodně, co nabídnout. K dispozici je celkem pětadvacet speciálních streamů.

Francouzský skladatel Jean-Michel Jarre, který je považován zejména za jednoho z průkopníků v oblasti elektronické hudby, se dočkal vlastního audio streamu. Tuto poctu mu zprostředkovala německá rozhlasová stanice Klassik Radio. Ta přes den sází, jak již z názvu vyplývá, na vážnou hudbu, ve večerních a nočních hodinách však přechází na elektronickou muziku a mixy různých DJ’s. Audio stream je nyní, jak je uvedeno na webu tematického okruhu, dostupný v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Klassik Radio je možné naladit v Německu a díky přeshraničnímu příjmu také na části území České republiky v rámci digitální distribuce DAB+. Okruh věnovaný Jeanu-Michelu Jarreovi prozatím v tomto kanálu chybí. Nicméně vytváření právě takovýchto stanic je pro budoucí DAB+ distribuci velmi důležité. Programová nabídka musí být pestrá, bohatá a po zvukové stránce kvalitní. Klassik Radio má v rámci svého portfolia posluchačům rozhodně, co nabídnout. K dispozici je celkem pětadvacet speciálních streamů. Jejich seznam najdete zde.

autor: lukpo
Spustit audio