První český operátor zařadí do nabídky erotickou stanici Extasy v Ultra HD rozlišení

22. listopad 2019

Stanici bude od začátku prosince šířit ve své nabídce on-line služba SledováníTV. Až do konce roku budou mít k Extasy 4K přístup klienti i se základními nabídkami,

První provozovatel placené televize v Česku zařadí do své nabídky erotickou stanici Extasy v Ultra HD rozlišení. K tomuto kroku se k 1. prosinci rozhodla společnost SledováníTV. Stejnojmenná on-line služba bude nabízet do konce roku Extrasy 4K v rámci všech základních balíčků, od ledna 2020 pak stanice přejde do vyšších nabídek. Exkluzivitu na období jednoho roku pro Slovensko získala nedávno společnost Antik Telekom.

Jako vánoční dárek si připravila platforma SledováníTV.cz pro své zákazníky volné vysílání dalších kanálů. Půjde konkrétně o stanice z rodiny FilmBox, jmenovitě FilmBox Premium, FilmBox Family, FightBox Plus, EroxHD, 360 Tune BOX HD, Eroxxx HD, DocuBox, FashionBOX HD, Fight Box, Filmbox Fast and fun, Filmbox Arthouse, Filmbox Plus a Filmbox; dále pak AMC, Minimax a TV Papríka – ta se v nabídce objevuje jako novinka.

V průběhu závěru roku budou moci klienti IPTV služby využívat také videotéku od společnosti Banaxi, s níž už spolupracují i velcí operátoři, jako je Skylink nebo T-Mobile.

autor: lukpo
Spustit audio

Související