Provozovatel Leo TV spustil Ultra HD kanál Extasy 4K, zájem předpokládá zejména mimo Česko

16. říjen 2019

Tematická stanice nabídne odlišný obsah než Extasy TV ve standardním nebo vysokém rozlišení. Cena programu se bude odvíjet od velikosti operátora a počtu jeho klientů.

Společnost PK62, která je dobře známá jako provozovatel ryze české erotické stanice Leo TV, přichází na televizní trh s novinkou Extasy TV 4K. Obchodním partnerům ho dnes oficiálně prezentoval na konferenci společnosti Lica v Nymburce výkonný a obchodní ředitel Martin Laštovička. Extasy TV 4K nabídne shodný obsah jako standardní nebo HD verze této stanice, bude ovšem vysílaný v jiných časech. Nepůjde tedy o shodný program vysílaný pouze s jinou obrazovou kvalitou.

Provozovatel Leo TV není jediným subjektem, který se na tomto projektu podílí. Společnosti PK62 s ním pomáhají partneři ze Švédska a Nizozemska. Stanice je operátorům k dispozici prostřednictvím družice Eutelsat na pozici 16 stupňů východně. Provozovatel předpokládá zájem zejména z evropských zemí, kde je již UHD vysílání etablováno, je ovšem připraven ho nabízet také na našem trhu. Partnerem na Slovensku se stala společnost Antik.

Cena programu bude záležet především na velikosti operátora a počtu jeho klientů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související