Pure představil inovovaný model přijímače Evoke s barevným displejem

2. září 2016

Firma zapracovala u nového modelu také na reproduktorech. Slibuje rozsáhlou škálu nastavení, aby vyhovovala každému posluchači.

Nové modely přijímačů Evoke s označením H3, H4 a H6 představila britská společnost Pure. Tyto modely jsou k vidění i na právě zahájeném berlínském technologickém veletrhu IFA. Produktové novinky jsou nadále charakteristické provedením ve dřevě – použit je dub a ořech – novinkou je ovšem barevný displej, který umí zobrazovat doplňkové informace, takzvanou slideshow. Pure Evoke obsahuje v novém provedení i audio příslušenství a možnost streamingu hudby díky Bluetooth.

Pure zapracoval u nového modelu také na reproduktorech. Firma slibuje rozsáhlou škálu nastavení, aby vyhovovala každému posluchači jak při přehrávání mluveného slova, tak i hudby. Obal Pure Evoke má zároveň zabránit rezonancím, které by byly způsobeny tím, že produkt je sám o sobě ze dřeva. Zatímco u elektroniky je standardem dvouletá záruka, britská firma ji zvyšuje ještě o jeden rok. DAB přijímače disponují pochopitelně funkcemi jako budík (buzení předvolenou stanicí) a usínání. V případě využití v kuchyni je k dispozici „minutka“. Všechny tři modely mají i zvukový výstup.

autor: lukpo
Spustit audio