Rádio DAB Praha vylepšilo svůj web

12. březen 2020

Web Rádia DAB Praha je plně responsivní, což znamená, že se automaticky přizpůsobí uživateli na velikost jeho displeje, na kterém ho prohlíží.

Rozhlasová stanice Rádio DAB Praha, která je součástí programového portfolia Českého rozhlasu, vylepšila své webové stránky. Jedná se konkrétně o to, že odkazy na jednotlivé segmenty vysílání byly umístěny vpravo do jednoho boxu. Zpravodajství pak není jako samostatný prvek. Novinkou jsou také odkazy na sociální sítě Facebook, Instagram a Twitter plus YouTube. Pro lepší orientaci právě hraných skladeb byl umístěn na lepší pozici také playlist.

Web Rádia DAB Praha je plně responsivní, což znamená, že se automaticky přizpůsobí uživateli na velikost jeho displeje, na kterém ho prohlíží. Ze strany návštěvníka není vyžadována v tomto směru žádná aktivita. Webové stránky jsou v současné době také součástí informační kampaně, která si klade za cíl propagovat regionální stanici Českého rozhlasu, kterou posluchači najdou pouze na digitálních platformách včetně multiplexu ČRo DAB+ s pokrytím 80 % populace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související