Rádio Energic zahájí vysílání party s posluchači, klasický program nabídne od 26. září

13. září 2023

Sedm rozhlasových stanic bude od 25. září součástí DAB+ sítě společnosti Teleko digital. Mladoboleslavské Rádio Energic plánuje zahájit vysílání velkou večerní party s posluchači, na které představí nejen své hlasy, ale i ty, kteří se na tvorbě tohoto nového programu podíleli. Od 26. září si zájemci naladí poprvé ranní show a další pravidelné formáty.

Čtěte také

25. září mezi osmnáctou a dvacátou hodinou zahájí svou pouť rozhlasovým éterem česká, čistě digitální stanice Rádio Energic. Slavnostní vysílání představí program novým posluchačům a zároveň bude poděkováním všem, kteří se na jeho tvorbě podíleli. Jedním z nich je Robert Novák, který v minulosti působil v severočeském Hitrádiu nebo mladoboleslavském rádiu Kiss Delta, jež se později stalo součástí sítě rádio Kiss řízené centrálně z Prahy.

Vysílání stanice bude každý všední den zahajovat v 7:00 dvouhodinová show Ranní nakopávač s Jirkou Štěpo Štěpánkem a Romanem Duškem postavená zejména na humoru a zábavě. Štěpánek v minulosti působil jako programový ředitel právě na Kissu Delta, Dušek je pro změnu známý coby moderátor akcí v mladoboleslavském regionu. Na ranní vysílání bude navazovat mezi 9:00 a 12:00 Dopolední Time, následně ho od 13 do 16 vystřídá Odpolední Time a mezi 16. a 18. hodinou Prime Time s událostmi aktuálního dne.

Čtěte také

Každý všední den mezi 18. a 21. hodinou je připraveno večerní moderované vysílání nazvané Večerní Time, kde na posluchače čeká jak česká, tak i zahraniční hudba, ve fokusu bude ovšem zejména domácí rapová scéna a její největší jména. V pátek a sobotu se mohou posluchači Energicu těšit v tomto čase na Energic Mix zaměřený na taneční hudbu. Součástí vysílání bude pochopitelně i zpravodajství z Česka i zahraničí, které posluchači uslyší denně mezi osmou a šestnáctou hodinou.

„Naším základem je TOP40 z hitparád, takže budeme sledovat aktuální hudební trendy. Dáváme ale příležitost i novým interpretům a kapelám, které nedostávají prostor jinde, protože je nezastupuje žádné velké vydavatelství, ale jejich hudba stojí za pozornost,“ uvedl pro portál Digitální rádio jednatel a programový ředitel rozhlasové stanice Rádio Energic Tomáš Veselý. Energic bude sedmou rozhlasovou stanicí v multiplexu TELEKO DAB, k dispozici bude také online na webu Play.cz a počítá i s podporou mobilních aplikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související