Rádio Junior představilo kompletně nové webové stránky

8. říjen 2019

Digitální stanice Českého rozhlasu určená nejmladším posluchačům spustila kompletně nové webové stránky. Díky redakčnímu systému Drupal jsou plně responsivní a můžete si je pohodlně prohlížet i v mobilních zařízeních.

Abyste mohli digitální stanici pro nejmladší lépe poslouchat a také sledovat, co se na Junioru děje, nechalo si Rádio Junior "ušít" nový webový kabát. A nejde jen o nový střih a barvičky.

Najděte si, co vás baví

Při tvorbě nových stránek jsme mysleli hlavně na to, aby byly co nejpřehlednější, a vy jste tak snadno a rychle našli své oblíbené pořady a další zábavný obsah. 

Chcete vědět, jaký je Petr Ševa Ševčík, Jana Rychterová, Kuba Voříšek a naši další moderátoři? To zjistíte na stránce Náš tým. Pár odvážlivců se dokonce nebálo představit ve videomedailonku.

Snadněji na našem webu najdete i pohádkové a dobrodružné příběhy nejen na dobrou noc a ulítlá videa. Pustit si můžete taky rozhovory se zajímavými hosty, kteří zavítali do Klubu Rádia Junior.

Nechybí ani vylepšené kukátko do studia. Pomocí webkamery sledujte, co se tam zrovna odehrává. Kdo se rozcvičuje na vysílání nebo jak vypadá host, kterého právě slyšíte z rádia?

Novinky

Máme pro vás i pár zbrusu nových vychytávek. Zajímá vás, co jsme právě hráli za písničku ve vysílání Junioru nebo ve speciálním písničkovém streamu Rádio Junior – Písničky? Na webu najdete i playlisty!

Každý fanda Junioru určitě ocení přehlednější program vysílání. Teď už vám opravdu nic neuteče.

Hlasovat do naší hitparády můžete nově rovnou z hlavní strany webu. Stačí dvě kliknutí a podpoříte svou oblíbenou písničku.

Dočasně navíc najdete vpravo na okraji webu modrý obdélníček „Zpětná vazba“, přes který nám dáte jednoduše vědět, co se vám na stránkách líbí, nebo nelíbí a proč.

Naše stránky můžete samozřejmě pohodově sledovat i v mobilu.

Tak klikejte, poslouchejte a bavte se!

autoři: Redakce Rádia Junior , lukpo
Spustit audio

Související