Radio Romeo and Juliet: zamilovaní mají v Itálii vlastní celoplošnou digitální stanici

19. únor 2018

Zahájení vysílání stanice Radio Romeo and Juliet není náhodné. Na 14. února připadl svátek všech zamilovaných - Valentýn.

Italská rozhlasová skupina RTL spustila v průběhu minulého týdne speciální digitální stream Radio Romeo and Juliet. Jak již z názvu okruhu vyplývá, okruh je věnován výhradně všem zamilovaným, respektive posluchačům, kteří si oblíbili hity o lásce. Stanice je k dispozici bez geoblokace na webu www.rtl.it, na speciálním webu www.radioromeoandjuliet.com, v digitálním rozhlasovém vysílání (multiplex EuroDAB Italia) a prostřednictvím mobilní aplikace.

Zahájení vysílání stanice Radio Romeo and Juliet není náhodné. Na 14. února připadl svátek všech zamilovaných - Valentýn. Původní myšlenka pro vznik tohoto speciálního kanálu vznikla v italském městě Verona, kam je děj Shakespearova románu Romeo a Julie zasazen. „Jsme nadšeni, že se naše portfolio stanic rozrůstá právě o tento program,“ uvedl Lorenzo Suraci, šéf rozhlasové skupiny RTL 102.5. Radio Romeo and Juliet je dárek zejména majitelům digitálních rádií a v Itálii by mělo jít o jeden z taháků technologie DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio