Radio Wave oslaví příští týden patnácté narozeniny, stanicí popřála Linda Bartošová i Lukáš Hejlík

8. leden 2021

Radio Wave přináší do rozhlasového éteru alternativu k mainstreamovým stanicím. Hraje hudbu, která na ostatních rádiích často nemá prostor a orientuje se zejména na lidi mladé duchem. Stanice je pochopitelně od samotného počátku existence multiplexu ČRo DAB+ jeho trvalou součástí.

Digitální rozhlasová stanice Radio Wave oslaví příští týden, ve středu 13. ledna, patnáct let od zahájení svého vysílání. K tomuto významnému existenčnímu milníku ji popřáli mimo jiné i moderátorka České televize Linda Bartošova nebo herec Lukáš Hejlík. Vzhledem k aktuální situaci související s epidemii Covid-19 bude narozeninová party přesunuta na polovinu letošního roku, kdy lze předpokládat, že se situace již vrátí do normálu a většina populace bude proti koronaviru očkována.

Vysílání Radia Wave před patnácti lety 13. ledna ve 13 hodin a 13 minut symbolicky odstartovalo tikání hodin a kokrhání kohouta. I letos s námi můžete odpočítávat poslední vteřiny, nakrojit dort a užít si oslavu ve vysílání Radia Wave z proskleného studia. Tento unikátní designový prostor, který kromě řady živých koncertů zažil třeba i workshop pečení chleba, letos slaví pět let existence. Právě pečení, tentokrát tedy narozeninového dortu, bude dalším historickým milníkem Radia Wave.

Další informace je možné najít na webu Radia Wave. K jeho patnáctým narozeninám se na našem rozhlasovém portálu bez pochyby ještě vrátíme.

autor: lukpo
Spustit audio

Související