Radio Wave oslaví ve čtvrtek s posluchači šestnácté narozeniny

12. leden 2022

Speciální playlist a interaktivní program na instagramovém účtu. To budou šestnácté narozeniny Radia Wave, které stanice oslaví s posluchači zítra, ve čtvrtek 13. ledna. Program zahájí v 8 hodin ranní vysílání a v 19:00 ho zakončí speciální vydání magazínu Čelisti.

„Dort, po kterém neztloustnete, a party, kde se nemůžete společensky znemožnit. Radio Wave slaví 16. narozeniny sice jen pandemicky ve vysílání a online, ale nudit se rozhodně nebudete,“ láká stanice posluchače ke svému speciálnímu programu. V ranním bloku posluchači najdou speciální playlist, který vznikl při příležitosti 16. narozenin Radia Wave, a chybět nebude ani interaktivní program na instagramovém účtu stanice.

Další informace o narozeninovém vysílání Radia Wave najdou posluchači na jeho webových stránkách. Posluchači se mohou těšit také na speciální narozeninovou Bramboru s vejcem s Václavem Havelkou (Please The Trees) a živé DJ sety. Radio Wave v současné době pokrývá signálem 95 procent populace díky multiplexu ČRo DAB+, stanice je k dispozici mimo jiné i DVB-T2 multiplexu 21, na satelitu Astra a také online na portálu mujRozhlas.cz.

autor: lukpo
Spustit audio

Související