Radiožurnál Sport+: Bonusový stream úspěšné digitální stanice Českého rozhlasu

5. prosinec 2022

Český rozhlas pokrývá jako exkluzivní vysílatel kompletně živými přenosy právě probíhající mistrovství světa ve fotbale. Při této příležitosti si pro posluchači úspěšné digitální stanice Radiožurnál Sport připravil i bonusový stream s dodatkem +. Na něm mohou najít odlišněý zápas v případě, že běží dva fotbalové duely ve stejném čase.

Český rozhlas přidali na audio portál mujRozhlas dočasnou ad-hoc stanici, která v době paralelního vysílání více zápasů z právě probíhajícího mistrovství světa ve fotbale nabízí druhý zápas. Tento audio stream se zobrazuje pouze na portálu mujRozhlas, v DAB+ k dispozici není. Radiožurnál Sport vykazuje rostoucí popularitu. Jeho vysílání si nenechá ujít 23 tisíc posluchačů na denní a 37 tisíc na týdenní bázi.

Mistrovství světa ve fotbale se hraje v Kataru od 20. listopadu do 18. prosince. Účastní se ho 32 zemí rozdělených do osmi skupin. Zápasy se odehrají na dvanácti stadionech. Na Radiožurnálu Sport se můžete těšit na přímé přenosy všech 64 utkání s komentářem fotbalových reportérů Českého rozhlasu. Stanice připravuje i další zajímavý obsah související se šampionátem. Přímo na místě je pak reportér Vojtěch Šilhan.

autor: lukpo
Spustit audio

Související