Rozhlasová rodina Deutschlandradio spustila velký koncertní portál

27. červenec 2020

Pod titulem „Naše mikrofony, vaše koncerty“ můžete na nové stránce slyšet koncerty a vybrané hudební publicistické příspěvky - přehledně uspořádané podle kategorií.

Velký koncertní portál si pro své posluchače připravila rozhlasová rodina Deutschlanradio, která se skládá ze známých hráčů Deutschlandfunk, Deutschlandfunk Kultur a Deutschlandfunk Nova. Posluchači tu najdou žánry, jako je klasika, ale i jazz, blues, pop a rock. Všichni zájemci si mohou do svých vyhledávačů uložit adresu http://www.deutschlandfunkkultur.de/konzerte. Pro českého čtenáře je v tuto chvíli velmi pozitivní zprávou, že na nabízený obsah není aplikována geoblokace, tedy regionální omezení.

Pod titulem „Naše mikrofony, vaše koncerty“ můžete na nové stránce slyšet koncerty a vybrané hudební publicistické příspěvky - přehledně uspořádané podle oblastí klasické hudby, jazzu a blues, rocku a popu. Sekce „Čas poslouchat“ nabízí aktuální příspěvky na koncertní scéně nebo s populárními umělci. Deutschlandradio přichází s tímto projektem jako s dalším portálem, který je výsledkem koronakrize, kdy nebylo možné navštěvovat veřejná vystoupení a naopak s nimi bylo nutné přijít za samotným posluchačem. Nahrávky pocházejí z různých koutů Německa včetně samotného Vysílacího domu stanic.

autor: lukpo
Spustit audio

Související