Rusko-jazyčná televize Pyatnitsa! International vysílá v Česku, do nabídky ji zařadila služba Kuki

2. červen 2020

Zábavní stanice stejnojmenné ruské společnosti je k dispozici mezi volitelnými programy. Nově ji mohou sledovat jak klienti tarifu Kuki větší, tak i nabídky Kuki menší, kam byla nově přidaná i televize TNT Russia.

Provozovatel internetové televize Kuki zařadil do své nabídky od pondělí 1. června rusko-jazyčnou stanici Pyatnitsa! International. Jde o mezinárodní verzi moskevského zábavního programu, jehož provozovatelem je společnost „Pyatnitsa!“. Spolu s TNT Russia zamířila tato stanice do volitelné nabídky Kuki menší, k dispozici je také jako volitelný program ve vyšším tarifu Kuki větší. Čtyřiadvacetihodinová stanice je v nabídce ve standardním rozlišení, součástí je zpětné zhlédnutí v rozsahu 48 hodin.

Dalšími významnými změnami v programové nabídce je překlopení dětské stanice Cartoon Network ze standardního do vysokého rozlišení obrazu (HD). Tematický kanál už jednou k dispozici v HD kvalitě byl, ale pouze v době ochutnávky, která se u diváků osvědčila. History Channel zmizel z menu Volitelných kanálů ve standardním rozlišení, ponechána byla opět jeho verze pouze v HD. Stejně jako u ostatních operátorů je od 1. června na pozici po stanici MTV Dance dostupná televize Club MTV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související