Satelitní diváci se mohou seznámit s obsahem dalšího programu v Ultra HD, americkým ESR 24/7

9. duben 2020

Demo smyčka programu je k dispozici v rámci vysílání promo kanálu Hotbird 4k1. Ten je k dispozici v nekódovaném režimu pro zájemce z České republiky i Slovenska na pozici 13 stupňů východně.

Obsah amerického tematického kanálu ESR 24/7 eSports Network je dostupný na jednom z evropských satelitů v rozlišení Ultra HD/4K. Jeho promo smyčka se objevila ve vysílání demo stanice Hotbird 4k1 na družici Hotbird, pozice 13 stupňů východně. Kanál je dostupný v režimu free-to-air, tedy nekódovaně, v celé Evropě a bez problémů ho tak mohou sledovat například i diváci v České republice nebo na Slovensku.

Ukázka z vysílání stanice ESR 24/7

ESR sám sebe charakterizuje jako první eSports kanál ve Spojených státech, který funguje v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stanice se tedy orientuje výhradně na přenosy z turnajů v počítačových hrách, rozhovory s hráči, talk show a další kategorie, které souvisí s takzvaným elektronickým sportem. ESR 24/7 není jedinou americkou stanicí, která propaguje svůj obsah skrze Hotbird 4k1. Stejně tak činí například i tematický kanál Heritage TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související