Satelitní operátor Skylink představil nový hybridní set-top box Kaon MZ102

5. únor 2020

Služba své klienty upozorňuje, že jde o první přijímač v její nabídce, který kombinuje příjem signálu z družice a přes internet. Podpora Skylink Live TV je samozřejmostí.

Provozovatel satelitní služby Skylink, společnost M7 Group, přidává do svého portfolia set-top boxů novinkový přijímač Kaon MZ102. Operátor avizuje, že jde o jediný přijímač v jeho nabídce, který umožňuje kombinaci satelitního signálu a obsahu distribuovaného přes internet. Uživatel se tak může spolehnout na podporu služby Skylink Live TV, kde je možné přehrávat pořady a další obsah z archivu v rozsahu 7 dnů.

Kromě příjmu programů z nabídky největší satelitní služby jsou naladěny v rámci instalačního průvodce také stanice z družice Astra na pozici 19,2 stupně východně. Aktuální stav seznamu programů zajišťuje funkce FastScan, takže se uživatel nemusí starat o změny na jednotlivých družicích, respektive v nabídce Skylinku. Operátor upozorňuje, že při vývoji přijímače byl kladen důraz na snadné ovládání.

Přijímač Kaon MS102 má integrovanou satelitní kartu Viaccess, která je nedělitelnou součástí set-top boxu. Pokud například aktuálně divák využívá některý satelitní box se standardní kartou Irdeto, ani to není překážkou. Operátor umožňuje skrze zákaznické centrum převod veškerých údajů z původní satelitní karty na novou. Připojení pevného disku pro nahrávání pořadů je možné pomocí USB rozhraní.

autor: lukpo
Spustit audio

Související