Satelitní služba Skylink upravila programovou nabídku, vyřadila další dva HD kanály

11. září 2018

Operátor na svém webu uvedl, že nabídku redukuje na základě poptávky po jednotlivých stanicích. Nedávno klientům zpřístupnil nové kanály Epic Drama HD a Power TV.

Satelitní služba Skylink, kterou provozuje lucemburská společnost M7 Group, opět upravila programovou nabídku. Z ní byly vyřazeny stanice Edge HD a Viasat HD. První program se orientuje na adrenalinové sporty a jeho hlavní problémem byla absence češtiny. Operátor proto uvedl, že patřil mezi méně frekventované. Dokumentární stanice Viasat HD sice češtinou disponuje, ale v nabídce už ji mohou nahradit jiné stanice, jako je například Discovery Showcase HD.

V letošním roce se pustit Skylink do kroku, který je u zákazníků ne příliš populární a tím je právě vyřazení některých programů. Můžeme vzpomenout například na nelokalizovanou stanici Outdoor Channel HD nebo erotické kanály EroXXX, jejichž plnohodnotnou náhradou jsou tematické programy Penthouse HD1 a Penthouse HD2. Místo stanice Viasat HD se v nabídce objevil kanál Epic Drama HD, provozovateli obou kanálů je společnost Viasat World. Novinkou ve Skylinku je i volně šířená stanice Power TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související