Satelitní služba Skylink zpřístupní všem zákazníkům filmový kanál JOJ Cinema HD

3. leden 2019

Mezi tituly, které filmový kanál aktuálně vysílá, je možné najít například 96 hodin: Zúčtování, Belmondo, Matky na tahu o Vánocích nebo Power Rangers: Strážci vesmíru.

Od dnešního dne až do začátku února budou moci sledovat filmový kanál JOJ Cinema ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) všichni zákazníci služby Skylink, tedy největšího satelitního operátora na trhu. Program bude tradičně dostupný na programové pozici Skylink Ochutnávka. JOJ Cinema HD je poměrně populárním ochutnávkovým kanálem mezi operátory. Svým klientům už ji touto formou poskytla v prosinci služba Plustelka, v nabídce Skylinku není poprvé. 

JOJ Cinema HD přináší ve vysílání filmy posledních let, ale i některé starší snímky. Aktuálně se v jejím vysílání objevují například tituly 96 hodin: Zúčtování, Belmondo, Matky na tahu o Vánocích, Power Rangers: Strážci vesmíru, Síla života, Tristan a Isolda, V pasti nebo Zakladatel. Výhodou stanice je, že ač se jedná o komerční kanál, byť pouze v placených nabídkách, reklamní přestávky vysílá pouze mezi jednotlivými filmy. Kromě klasické JOJ Cinema je v nabídce Skylinku dostupná i o hodinu posunutá verze JOJ Cinema +1.

autor: Čestmír Polák
Spustit audio

Související