Skupina PN Media si díky distribuci v digitálu zajistila pokrytí celého Bavorska

1. září 2016

„Naše regionální rozhlasová stanice Radio Ilmwelle byla velmi dobře přijata posluchači,“ konstatoval pro Radio Woche výkonný ředitel PN Medien Andreas Breitner.

Společnost PN Medien, která je novým hráčem na rozhlasovém poli v Bavorsku, si díky strategickému rozložení svých stanic zajistila pokrytí po celé spolkové zemi. Nejlépe je na tom v současné době stanice PN Eins Dance, která je šířena v DAB+ multiplexu na kanálu 10D. PN Eins Dance se může spolehnout na celozemskou distribuci, a to stejně jako například Antenne Bayern, Rock Antenne nebo Kultradio. V Praze je dálkový příjem multiplexu znemožnění díky vysílači Strahov.

„Naše regionální rozhlasová stanice Radio Ilmwelle byla velmi dobře přijata posluchači,“ konstatoval pro Radio Woche výkonný ředitel PN Medien Andreas Breitner. Vydělané peníze hodlá firma dále investovat do rozvoje programu. „Pro Radio Ilmwelle počítáme s náborem nových zaměstnanců a investicemi do obsahu,“ dodal Breitner. Na další distribuci stanic se prozatím v tuto chvíli nic nemění. PN Eins Urban bude nadále šířena v regionálním multiplexu v Augsburgu a Norimberku a PN Eins Dance v Ingolstadtu.

autor: lukpo
Spustit audio