Skylink Live TV s významnou aktualizací, novinkami tmavý mód a zpřehlednění archivu pro dospělé

12. prosinec 2019

Erotické kanály Reality Kings a Penthouse Gold dostaly vlastní sekce, obsah Leo TV je nově dostupný pod Filmy. Obsah pro dospělé je pochopitelně chráněn rodičovským zámkem.

Společnost M7 Group připravila významnou aktualizaci pro svou on-line službu Skylink Live TV. Klienti operátora si mohou změn v desktopové verzi, Smart TV i mobilní aplikaci všimnout hned na první pohled. Nejviditelnější novinkou je zavedení takzvaného tmavého módu a zjednodušení samotného menu, a to z původních šesti položek na aktuální čtyři. Aktuálně si divák vystačí s kategoriemi Vyhledat, Domů, TV průvodce a Knihovna.

Domovská obrazovka obsahuje nyní výrazně více programů. Kromě těch, které jsou dostupné pro klienty internetové verze Skylink Live TV, jsou zde k dispozici i stanice z družic Astra na pozicích 23,5 stupně východně a 19,2 stupně východně. Divákům ale pochopitelně fungují v televizoru pouze tehdy, mají-li aktivní satelitní tuner. V menu je řada německých, rakouských nebo francouzských stanic, které z pochopitelných důvodů fungovat nebudou. Jde o chybu, která bude další aktualizací odstraněna pravděpodobně v lednu.

Zákazníkům budou prostřednictvím internetu nově přístupné regionální verze programů ČT 1 – kromě mutace Čechy i Severní a Jižní Morava – a slovenská zpravodajská televize TA3. Z pohledu mužského publika je vítanou změnou zejména sjednocení archivu s pořady pro publikum starší 18 let. Vlastní kategorie mají stanice Reality Kings TV a Penthouse Gold HD, naopak v sekci filmy jsou umístěny pořady Leo TV. K výraznému zpřehlednění došlo i v knihovně jednotlivých vysílatelů, která je řazena podle žánrů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související