Hybridní služba Skylink Live TV přidala do nabídky novou dokumentární stanici v HD

16. srpen 2019

Tematický kanál Love Nature mohou klienti Skylink Live TV pouze sledovat. Jeho obsah není k dispozici pro přehrání z archivu. Jedním z důvodů může být i vlastní VOD služba Love Nature 4K.

Provozovatel satelitní televize Skylink, společnost M7 Group, přidal do nabídky své hybridní platformy novou dokumentární stanici Love Nature HD. Ta je od poloviny tohoto týdne k dispozici pro diváky z družice Astra 3B, nově se stala také součástí nabídky Skylink Live TV. Diváci mají k dispozici Love Nature HD prozatím pouze v originálním znění mezi dalšími dokumentární kanály, jako jsou Discovery Channel, National Geographic, Nat Geo Wild, Spektrum HD nebo Viasaty. Zajímavé je, že v nabídce Skylink Live TV chybí Viasat Explore.

Stanici mohou klienti Skylink Live TV pouze sledovat. Její obsah není k dispozici pro přehrání z archivu. Jedním z důvodů může být i vlastní VOD služba Love Nature 4K, která nabízí přístup k pořadům dokumentárního kanálu za měsíční, případně roční předplatné, a to v nejvyšší obrazové kvalitě Ultra HD. Vysílatel již dodává provozovateli služby data pro elektronického programového průvodce (EPG), takže divák se dozví, které pořady byly odvysílány a které se naopak teprve připravují. Kromě názvu a anotace pořadu je k dispozici také úvodní fotka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související