Šlágr 2 v multiplexech Českých Radiokomunikací s technickou novinkou

15. květen 2019

Šlágr TV přináší v rámci technologie HbbTV například přístup k vybraným dechovkovým titulům i obsahu z dnes již neexistujících tematických stanic TV Písnička a Country no.1.

Telekomunikační operátor České Radiokomunikace zapojil v uplynulých dnech u stanice Šlágr 2 hybridní vysílání HbbTV. Novinku mohou využívat majitelé televizorů a set-top boxů s podporou tohoto standardu a připojením k internetu, kteří jsou buďto v dosahu Regionální sítě 8 pokrývající zejména krajská města (DVB-T), případně Přechodové sítě 12 (DVB-T2). Nabídka aplikací Šlágr 2 je stejná jako v případě Šlágr TV. Na satelitu zatím signalizace není aktivní.

Hybridní vysílání Šlágr TV

Šlágr TV přináší v rámci technologie HbbTV například přístup k vybraným dechovkovým titulům i obsahu z dnes již neexistujících tematických stanic TV Písnička a Country no.1. Před nedávnem došlo ve zkušebním režimu k obohacení také o e-shop. Šlágr TV i Šlágr 2 budou do budoucna i součástí programové nabídky finálního DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací. Novinářům to nedávno oznámil v rámci svých plánů přímo tento operátor.

autor: lukpo
Spustit audio

Související