Karel Peterka testuje se Šlágr TV přes hybridní vysílání prodej CD a DVD nosičů

6. listopad 2018

Novinku zkouší teleshoppingová televize ve chvíli, kdy její majitel oznámil finanční problémy a požádal své diváky o nutnou finanční pomoc.

Teleshoppingová stanice Šlágr TV, za níž stojí jihočeský podnikatel a hudebník Karel Peterka, testuje přes hybridní vysílání prodej CD a DVD nosičů. Nová aplikace se v HbbTV menu tohoto programu objevila začátkem listopadu. Pro zobrazení tohoto prvku je nutné, aby měl divák televizor, případně set-top box s podporou daného standardu, který je zároveň připojený k internetu. Aplikace je nazvaná jednoduše „Kupte si naše CD a DVD“.

Novinka je zatím ve zkušením režimu, na což ukazuje fakt, že v aplikaci byly v době psaní tohoto článku dostupné pouze čtyři tituly. Testování prodeje CD a DVD nosičů vydavatelství Česká muzika testuje Šlágr TV ve chvíli, kdy Peterka nedávno ve vysílání medializoval problémy, které jeho stanice má. Portál Digitální rádio předpokládá, že jihočeský podnikatel se bude zároveň snažit sehnat strategického partnera, který by jeho projekt zachránil.

autor: lukpo
Spustit audio

Související