Šlágr TV představila multikanálovou strategii, HD vysílání chce spustit v polovině roku

9. duben 2020

Podle Dany Peterkové se má rodina hudebních programů rozšířit o další tematické televize, které budou dostupné v nabídkách placených služeb.

Šlágr TV se v budoucnu má rozšířit o další tematické klony. Dnes to oznámila Dana Peterková, která má nově komunikaci aktivit Karla Peterky na starosti. Nové hudební stanice mají být podle Peterkové zaměřeny na užší žánrové skupiny a budou dostupné v tematických balíčcích placených služeb. Bližší informace zatím provozovatel Šlágr TV neprozradil. V polovině roku plánuje majitel hudebních kanálů zpřístupnit operátorům jejich vysílání ve vysokém rozlišení obrazu HD.

„Stanice Šlágru jsou ze 70 % tvořeny naším vlastním unikátním obsahem, který každodenně pracně vyrábíme. Nyní máme za cíl efektivně doručit náš obsah i s přidanými hodnotami pro diváka. Šlágr je pro své diváky ikona a velká spousta z nich to uvítá všemi deseti. O tom jsem přesvědčen,“ konstatoval Karel Peterka, zakladatel a jednatel Šlágr TV. Od dubna jsou oba programy na satelitu Astra kódovány, v DVB-T/T2 jsou ve standardní kvalitě součástí multiplexů Českých Radiokomunikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související