Šlágr TV přechází na satelitu Astra 3B na kódované vysílání, stejně jako Šlágr 2

7. duben 2020

Chystané zakódování obou programů už dříve potvrdil provozovatel Skylinku, lucemburská společnost M7 Group. Volně dostupné zůstávají tyto stanice v multiplexech Českých Radiokomunikací.

Šlágr TV bude od úterý 7. dubna, tedy právě od dnešního dne, kódován. Sledovat ho tak budou moci ze satelitu Astra 3B pouze klienti televize Skylink, a to v rámci základní programové nabídky. „Na základě žádosti vysílatele hudebních stanic Šlágr došlo 7. 4. 2020 k zakódování hudební stanice Šlágr TV,“ informoval provozovatel Skylinku, lucemburská společnost M7 Group, která je součástí skupiny Canal+.

Pro zákazníky Skylinku to nepředstavuje žádnou změnu, stanice zůstává i nadále součástí všech programových balíčků s nezměněnými parametry pro naladění. Na kódované vysílání přešel už před několika týdny Šlágr 2. Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, už dříve portálu Digitální rádio prozradil, že v budoucnu budou kódovány obě televizní stanice. Volně jsou nadále k dispozici v multiplexech Českých Radiokomunikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související