Slovenská dětská stanice Duck TV v nabídce bezplatných kanálů služby Rakuten TV

19. březen 2021

Nabídka streamingové služby Rakuten TV, která poskytuje bezplatný přístup k řadě tematických kanálů, se nově rozšířila o slovenskou dětskou stanici Duck TV. Program je zájemcům k dispozici ve vysokém rozlišení.

Vysílání Duck TV bylo v nabídce Rakuten TV zařazeno mezi dětské kanály. Z pohledu tuzemského diváka jde o vůbec první známý dětský program v nabídce japonské platformy, která je k dispozici pro televizory připojené k internetu. Duck TV je po Uzoo, Cool School, ZooMoo, Tankee by Playworks, Brat TV a Batery Pop sedmou stanicí svého druhu v nabídce Rakuten TV. Přesto, že tato služba je k dispozici i ve starších televizorech připojených k internetu, možnost streamování TV kanálů je aktivní pouze na novějších modelech.

Dětská stanice Duck TV je určena nejmenším divákům, zejména publiku do tří let věku. Relativně nedávno přišel její provozovatel, společnost Mega Max Media, také s projektem nového kanálu Duck TV Plus určeného pro děti předškolního věku, tato stanice ale zatím příliš velký úspěch u tuzemských operátorů nezaznamenala. V nabídce ji nemá žádný velký telekomunikační hráč. Obě stanice jsou již v případě zájmu pochopitelně operátorům k dispozici ve vysokém rozlišení obsahu. Provozovatel disponuje i obsáhlou videotékou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související