Slovenská esportová stanice Chuck TV už vysílá v Česku, do nabídky ji zařadila služba SledováníTV

26. květen 2021

Provozovatel internetové televize SledováníTV zařadil od dnešního dne do své nabídky novou stanici Chuck TV zaměřenou na tzv. elektronický sport. Klientům ji přidal ve vysokém rozlišení do základních balíčků. K dispozici je i funkce zpětného zhlédnutí s archivem.

Vysílatel nového tematického kanálu se chce vést na populární vlně posledních let, elektronickém sportu. Stanice Chuck TV odstartovala v testovacím režimu 23. dubna, naostro pak 7. května. Provozovatel programu ho označuje jako hybridní model, tedy nejen jako samotný televizní kanál, ale také hráčskou platformu k dispozici na webu www.chucktv.eu. Stanice bude operátorům k dispozici i ve 4K rozlišení.

Chuck TV má dohodnutou spolupráci s esportovými asociacemi ze Slovenska i České republiky a plánuje vysílat turnaje nejoblíbenějších her, jako jsou Counter-Strike, LOL, DOTA nebo FIFA. Program bude zároveň přebírat streamy z mezinárodních turnajů, které pro něj budou komentovat známé tváře dané scény. Kromě esportu se chce Chuck TV zaměřit i na novinky z oblasti moderních technologií a životního stylu hráčské komunity.

autor: lukpo
Spustit audio

Související