Slovenská Life TV se vrátila do distribuce v České republice

13. červenec 2018

Stanice je k dispozici v rámci platformy SledováníTV na stejné programové pozici, ze které byla před několika týdny vyřazena. Vysílá ve vysokém rozlišení HD.

Slovenskou křesťanskou stanici Life TV mohou sledovat opět i zákazníci placených služeb v České republice. Program se konkrétně vrátil do nabídky on-line platformy SledováníTV.cz, kde byl k dispozici již v minulosti, ale z důvodu omezení licenčních práv musel být vyřazen. „Stanice Life TV už získala povolení šířit svůj signál také na území České republiky, proto jsme ji mohli vrátit do nabídky,“ uvedla pro Digitální rádio Marie Indráková, zástupkyně platformy.

Life TV je k dispozici na stejné programové pozici, ze které byla před několika týdny vyřazena. Stanice vysílá ve vysokém rozlišení obrazu. „Televize Life TV přichází na slovenský mediální trh proto, aby každá domácnost měla možnost slyšet evangelium Ježíše Krista a její členové mohli uvěřit v Něho, vzývat Jeho jméno a být zachráněni pro věčný život,“ představuje svůj program tematický kanál. Program mají v nabídce například i platformy Antik, SWAN nebo Magio.

autor: lukpo
Spustit audio

Související