Slovenská veřejnoprávní televize RTVS uvedla v tichosti novou verzi aplikace pro Apple TV

10. březen 2021

Slovenská veřejnoprávní televize RTVS předělala grafickou podobu svého videoarchivu dostupného pro multimediální centrum Apple TV. Nově je k dispozici i tematický okruh Trojka, který čerpá z bohatého archivu vysílatele.

Začátkem května loňského roku přestala Rozhlasu a televizi Slovenska (RTVS) fungovat aplikace s jejím videoarchivem pro multimediální centrum Apple TV. Veškerý obsah zmizel a k dispozici nebylo ani streamování jednotlivých kanálů, tehdy Jednotky a Dvojky. Od 3. března je App Storu Apple TV ke stažení nová verze aplikace, která přináší graficky povedené prostředí a nově i možnost živého vysílání kanálu Trojka.

Všechny tři programy RTVS je možné sledovat v kategorii Vysielanie. V případě, že daná stanice nabízí pořad, který není možné sledovat on-line, objeví se na obrazovce informace v duchu, že vysílání přes internet není k dispozici. Zajímavostí je, že v kategorii Archiv se nacházejí nejen původní formáty RTVS, ale i některé akviziční pořady, které lze přehrát i na českém území. Naopak na živé vysílání je leckdy uplatněna geoblokace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související