Spojte se s redakcí Digitální rádio prostřednictvím kontaktního formuláře

26. říjen 2018

Kromě kontaktního formuláře mohou čtenáři portálu komunikovat s naší redakcí buďto v boxu Diskutujte s námi, případně na sociální síti Facebook.

Čtenáři odborného portálu Digitální rádio mají několik možností, jak se mohou spojit s jeho redakcí. K dispozici je například box „Diskutujte s námi“, který je možné najít hned na titulní stránce webu. Do něho se může přihlásit zájemce hned několika cestami, a to prostřednictvím sociálních sítí Facebook, Twitter nebo Instagram. Formulář taktéž přináší podporu hudební služby Soundcloud. Jednoduše si můžete na webu zřídit také vlastní rozhlasový účet.

Novou možností, jak kontaktovat naší redakci, je on-line formulář, který je k dispozici v záložkách menu Jak poslouchat DAB+ a O nás. Tato možnost je určena pro ty čtenáře, jenž se chtějí s redakcí spojit, ale nechtějí svůj názor nebo poznámku prezentovat veřejně. Zájemci pouze stačí vyplnit jméno a příjmení, e-mail a napsat svůj vzkaz. Dotaz následně obdrží přímo editor webu Digitální rádio. Tato funkcionalita je k dispozici od středy 24. října. S redakcí našeho portálu se pochopitelně můžete spojit již od začátku také na sociální síti Facebook.

autor: lukpo
Spustit audio