Stanice Arabella Kult odstartovala, nabízí známé oldies hity i kultovní německé skladby

5. březen 2019

V playlistu stanice se objevují například interpreti jako Abba, Gigi D\'Agostino, Olly Murs, Laid Back, Lionel Richie nebo Meghan Trainor.

Od 1. března si mohou naladit majitelé digitálních rozhlasových přijímačů DAB+ v německém příhraničí novou bavorskou stanici Arabella Kult. Provozovatel slibuje, že nabídne hudební mix v podobě, se kterým se doposud němečtí posluchači nesetkali. Ke slyšení budou nejen roky prověřené světové hity, ale také oblíbené skladby tamních interpretů z let minulých. Mezi nimi jmenuje Arabella Kult například Tinu Turner, Helenu Fischer, Erose Romazottiho nebo Robbieho Williamse.

Stanice má hrát konkrétně hudbu od 80. let po současnost. Letmým pohledem do seznamu interpretů je možné jmenovat dále Abbu, Gigi D\'Agostina, Olly Murse, Laid Back, Lionela Richieho nebo Meghan Trainor. Z výše uvedeného je tak patrné, že hudební záběr je poměrně široký. Obsahově se chce Arabella Kult zaměřit na Bavorsko a jeho jednotlivé regiony se všemi jejich aspekty. Roland Schindzielorz, generální ředitel stanice, slíbil, že prostor mají dostat také žánry, které jiní vysílatelé opomíjejí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související