Stanice Auto Motor Sport přestala u loga používat symbol HD

6. únor 2018

Jak již název napovídá, jde o placenou stanici zaměřená na motorismus. K dispozici je v lokalizované podobě u řady tuzemských operátorů.

Provozovatel stanice Auto Motor Sport přestal používat u jejího loga jako běžnou součást symbol „HD“. Jak verze se standardním tak i vysokým rozlišením mají nyní ve vysílání totožné identifikátory. Divák pozná, zdali sleduje pouze verzi se standardním, případně naopak vysokým rozlišením, že obraz u druhé z nich je ostřejší. Obsah obou je jinak naprosto totožný. Ke změně došlo v průběhu uplynulého týdne.

Auto Motor Sport není jediným kanálem, který již považuje vysílání s vysokým rozlišením za standard, a tudíž ho neoznačuje žádným speciálním symbolem. Stejně jsou na tom například i všechny programy z rodiny společnosti AMC Networks International – Central Europe, tedy Sport 1, Sport 2, AMC, Film+ nebo Spektrum; dále například Arena Sport nebo Golf Channel. Auto Motor Sport je, jak již název napovídá, placená stanice zaměřená na motorismus. K dispozici je v lokalizované podobě u řady tuzemských operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio