Stanice Country no.1 je zpět! Objevila se v hybridním vysílání Šlágr TV

7. únor 2017

Technologii mohou využívat všichni zájemci s přijímačem – televizorem, případně set-top-boxem – podporujícím standard HbbTV.

Nabídka hybridního vysílání Šlágr TV se rozšířila o další tematický stream. Po stanicích Šlágr Dechovka a TV Písnička se tu objevila i Country no.1. Tematický stream je věnován všem zájemcům o country music a přidružené žánry. Country no.1 nabízí výběr domácích i zahraničních interpretů doplněný o rozhovory s interprety tuzemské hudební scény. Hybridní vysílání Šlágr TV je v tuto chvíli dostupné v DVB-T multiplexu 3, kabelové síti UPC a v přípravě je jeho uvedení i na satelitu Astra 3B.

Technologii mohou využívat všichni zájemci s přijímačem – televizorem, případně set-top-boxem – podporujícím standard HbbTV. Nutné je jeho připojení k internetu. Šlágr TV na projektu spolupracuje s karlínskou společností Hybrid, která je průkopníkem hybridního vysílání v České republice. „Vstup Šlágru je skvělá zpráva pro celý mediální trh. Jeho divácká základna je naprosto unikátní,“ uvedl Lukáš Hnilička, výkonný ředitel společnosti Hybrid, a mimo jiné doplnil: „V neposlední řade se může skvěle doplňovat s ostatními kanály, například s hudebními stanicemi Óčka, které tak společně pokryjí celou věkovou kategorii od nejmladších až po ty nejdříve narozené.“

Hybridní vysílání Šlágr TV
autor: lukpo
Spustit audio