Stanice Deutschlandfunk Dokumente und Debatten oficiálně digitálním rádiem věnovaným koronaviru

7. duben 2020

Posluchači najdou ve vysílání přenosy z důležitých tiskových konferencí, které se vysílají na úrovni jednotlivých spolkových zemí i celostátně. Ostatní programy Deutschlandfunk zůstávají nadále orientovány primárně na kulturu, ale ani zde nebudou aktuální informace chybět.

Rozhlasová stanice Deutschlandfunk Dokumente und Debatten, která je v Německu pozemní cestou dostupná pouze prostřednictvím technologie DAB+, je oficiálně speciálním okruhem zaměřeným na problematiku koronaviru. Program přinese posluchačům mimo jiné klíčové tiskové konference v plném znění, a to jak na úrovni jednotlivých spolkových zemí, tak i těch celorepublikových. Chybět nebudou ani debaty německého Bundestagu.

Vysílání doplňují lineární programy Deutschlandfunk, Deutschlandfunk Kultur a Deutschlandfunk Nova, jakož i online nabídky, kde jsou výstupy z tiskových konferencí selektovány a editovány. Deutschlandfunk a Deutschlandfunk Kultur se nadále orientují na kulturu, ale nabízejí rozšířené zpravodajství k aktuální situaci. Detaily k programovému schématu stanice Deutschlandfunk Dokumente und Debatten mohou najít posluchači zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související