Stanice Stingray iConcerts v nabídce služby SledováníTV, další její hudební TV můžete sledovat zdarma

4. listopad 2021

Společnost Stingray prostřednictvím svého českého zastoupení, společnosti Channels, rozšířila distribuci hudebního kanálu iConcerts. Zájemci o tuto značku se ale nutně nemusejí spoléhat pouze na placené operátory. K jejím dalším stanicím se dostanou zcela zdarma na svém chytrém televizoru.

Stingray je mimo jiné distribuční společností, která v uplynulých letech velmi dobře pochopila, jak je nutné dostat své programy k divákům multikanálovou strategií. Její stanice jsou tak k dispozici nejen prostřednictvím klasických operátorů placené televize, ale i na různých platformách s videem na vyžádání. Stingray iConcerts je v rámci online služby SledováníTV nově součástí balíčků Startovací, Základ, Rodinný, Maximální a Mých 7.

Významným internetovým distribučním kanálem programů Stingray také v České republice je online videotéka Rakuten TV. Ta sice funguje na bázi videopůjčovny nebo prodejny jednotlivých filmů, nicméně diváci tu mohou zcela bezplatně sledovat i desítky televizních stanic různých žánrů. V případě Stingray jde mimo jiné o stanice Stingray Quello, Stingray Classica, Stingray Hot Country, Stingray Soul Storm, Stingray Greatest Hits.

autor: lukpo
Spustit audio

Související