Společnost Stingray ukončila vysílání jednoho z hudebních kanálů dostupných v Česku

1. červenec 2019

Stanice Stingray Brava byla de facto shodného zaměření jako sesterský kanál Stingray Classica. Vysílání jednoho z programů se tak po jejich akvizici dal očekávat.

Společnost Stingray Media Group ukončila v neděli 30. června vysílání hudební televize Stingray Brava. Existence programu se de facto stala zbytečnou poté, co firma pohltila i stejně orientovaný konkurenční kanál Stingray Classica. Provozovat tak vedle sebe dvě televize totožného zaměření v praxi nemělo smysl a tento krok se dal dříve nebo později očekávat. Některé zahraniční weby avizovaly konec stanice Stingray Brava už na začátek letošního roku.

Tematickou televizi měla v nabídce z velkých operátorů satelitní služba Skylink nebo T-Mobile, který ve své IPTV nahradil tento program právě kanálem Stingray Classica. Společnost M7 Group, jenž Skylink provozuje, nahradila vysílání stanice Stingray Brava stručnou grafickou informací o vypnutí – v angličtině, holandštině a češtině. Společnost Stingray Media Group provozuje na českém trhu také hudební kanály Stingray iConcerts, Stingray DJazz a Stingray C Music.

autor: lukpo
Spustit audio

Související