Stanice Vivid TV Europe nasadila grafiku, ve vysílání má logo i piktogramy

7. duben 2017

Televize působí na českém a slovenském trhu od konce roku 2014, kdy ji do nabídky zařadila služba Skylink. Program je k dispozici divákům z družice Astra na pozici 19.2.

Placený tematický kanál Vivid TV Europe, který je určen výhradně publiku staršímu osmnácti let, nasadil do svého vysílání konečně grafiku, která se skládá z identifikátoru stanice a piktogramů informujících o scénách nevhodných pro dětského a dospívajícího diváka. Logo stanice je umístěné do levého horního rohu obrazovky, další částí grafiky pak naopak do pravé horší části. Jedná se o tři piktogramy včetně věkové přístupnosti.

Stanice Vivid TV Europe působí na českém a slovenském trhu od konce roku 2014, kdy ji do nabídky zařadila satelitní služba Skylink. Program je k dispozici divákům z družice Astra, pozice 19.2 stupně východně, avšak pouze ve standardním rozlišení. Trh placené televize je z pohledu obsahu pro dospělé publikum velmi bohatý. V obou zemích bývalé federace působí například stanice Penthouse HD1 a HD2, Hustler HD, Hustler, Leo TV, Extasy TV, Playboy TV Europe, Brazzers TV Europe, Reality Kings a další.

Stanice Vivid TV Europe vysílá nově s logem i piktogramy
autor: lukpo
Spustit audio