Start CNN Prima News 1. ledna 2020? Provozovatel prý přesný termín zatím nestanovil

31. květen 2019

Přesný termín startu zveřejnila FTV Prima na webu reklamního zastoupení Media Club. Po upozornění ze strany redakce portálu Digitální rádio tuto informaci společnost v tichosti stáhla.

1. ledna 2020 byl stanoven jako termín, kdy by měla odstartovat nová zpravodajská televize CNN Prima News. Právě s tímto datem FTV Prima operovala na webových stránkách svého reklamního zastoupení Media Club. Po dotazu naší redakce na skutečný termín zahájení vysílání byla tato informace ze stránek stažena. FTV Prima tak nyní operuje s tím, že šlo pouze o pracovní termín a přesné zahájení vysílání není určeno.

„V tuto chvíli stále platí, že CNN Prima News začne vysílat do 12 měsíců od oznámení této novinky. O dalším vývoji projektu budeme včas informovat,“ uvedla na dotaz redakce portálu Digitální rádio mluvčí FTV Prima Gabriela Semová. Oznámení o přípravách na spuštění regionální verze CNN vypustila mediální skupina začátkem dubna, ve stejnou dobu, kdy požádala o udělení terestrické a satelitní licence. Jejich udělení se očekává v krátkodobém horizontu.

Webové stránky Media Clubu s přesným termínem startu stanice CNN Prima News
autor: lukpo
Spustit audio

Související